top of page

POVESTEA NOASTRĂ

Nume cu TRADIȚIE

- de unde am pornit -

În Câmpulung și zona Muscel, numele Bâlea e binecunoscut. Cu o experiență îndelungată în prelucrarea și prepararea cărnii, Ștefan Bâlea, fondatorul afacerii, a înțeles că primul și cel mai important „ingredient" al oricărui produs de carmangerie este calitatea cărnii.

 

În abatorul nostru, de unde provine materia primă pentru preparate, noi ne mândrim cu faptul că nu opărim, ci pârlim carcasele de porc, așa cum se făcea odată, rezultând astfel carne proaspătă de porc si preparate cu o calitate deosebită. Șoricul de la Bâlea este faimos pentru cât de gustos și fraged este. La începuturi, în carmangerie se producea carne tocată, pastă de mici vândută doar vrac și o singură rețetă de cârnați proaspeți și afumați. Tot de atunci păstrăm și rețeta pentru slănina afumată, spre deliciul clienților, dar și pentru toate cărnurile afumate și coapte în celulele clasice. Cu fiecare an, multe alte preparate delicioase au primit marca „De la Bâlea”, iar aventura continuă.

1.jpg
GUSTUL URBAN

- unde am ajuns -

Studio Session-188.jpg

Atenți la nevoile și preferințele consumatorului actual, îmbinăm tradiția cu modernitatea.

 

Cu fiecare an, am dezvoltat rețete savuroase pentru poftele de 100% carne, fără prea multă grăsime sau gust pregnant și greu de fum. Preparatele De la Bâlea sunt condimentate savuros, coapte în celule de afumare clasice și afumate dulce cu fag. Bunătățile noastre sunt potrivite atât pe un platou din bucătăria tradițională la masa de familie, cât și în pachețelul de școală al copiilor sau pentru o gustare frugală, dar sățioasă a celor cu diete speciale.

 

Produsele noastre (100% carne și fară aditivi) fac azi trecerea NATURAL, SIMPLU și GUSTOS de la cămara cu bunătăți a bunicilor de la țară către coșul de cumpărături al consumatorului urban.

ECHIPA

La Bâlea punem la lucru talentul, priceperea și hărnicia unei echipe de oameni inimoși care se ocupă de toate operațiunile necesare, de la sacrificare și până la împachetarea cu grijă a cărnii și preparatelor noastre, pentru a parcurge drumul sigur din carmangerie până pe masa voastră.

Nu spunem că suntem cei mai buni, dar spunem că facem tot ce știm și cum putem noi mai bine pentru a vă oferi cu mândrie roadele muncii noastre de zi cu zi.  

IMG_8465.jpg
bottom of page