top of page

ECHIPA

DETALII ECHIPÄ‚

La Carmangerie punem la lucru talentul, priceperea și hărnicia unei echipe de oameni inimoși care se ocupă de tranșarea carcaselor, alegerea cărnii, tocatul, malaxarea (amestecarea) ei cu sare și condimente, umplerea pe membrane, legarea, fierberea și afumarea specialităților.

 

Nu ne putem lipsi de sfatul specialistului, iar de aceasta este responsabilă Coralia, inginer tehnolog, care dezvoltă continuu reÈ›ete pentru produse noi, în timp ce supervizează procesul de producÈ›ie

In macelariile “De la Bâlea” ii gasiti pe colegii nostri care stiu sa recomande, sa pregateasca si sa vanda carnea proaspata si bunatatile de carmangerie care ne-au facut cunoscuti. Ei sunt: Dana, Marilena, Carmen, Ramona, Luminita, Gabriela, Bogdan si Cristian. 

 

Ca sa putem ajunge la voi cu rodul muncii nostre, ii avem pe Cosmin si Gabriel, soferii masinilor de transport.

 

De buna ingrijire a animalelor vii cazate in padoc, dar si de siguranta curtii si a cladirilor, se ocupa Cornel si Paul, zi si noapte. 

 

O firma fara contabil? Nu exista. Ea este Maria. 

De contabilitatea primara, inregistrari si relatia cu agentiile de stat se ocupa Nona. 

bottom of page