top of page
Caută

Voi aveți „rezoluții” de An Nou?

Decembrie magic



Începem anul cu promisiuni de mai bine: vom dormi mai mult, vom face mai mult sport, ne vom vizita mai des părinții, vom petrece mai mult timp cu prietenii, vom mânca mai sănătos, vom renunța la fumat, vom face voluntariat etc. Anul ce a trecut pare a fi, de fiecare dată, o repetiție pentru un An Nou mult mai reușit. Și totuși, de ce ne e teamă să privim înapoi?


Dincolo de promisiunile pe care ni le facem cu hotărâre la fiecare început de ianuarie, stă dorința noastră de a începe un an în care să ne bucurăm și să avem inima împăcată cu noi și fiecare dintre noi cu lumea sa care are parcă trasată în jur o linie imaginară ce înconjoară familia, prietenii, colegii de muncă, oamenii pe care îi numim „cunoștințe” ș.a.m.d.


Dacă facem o listă - eterna listă cu rezoluții de la începutul anului - și încă una, la sfârșitul anului, cu realizările noastre, sigur nu se vor suprapune decât pe alocuri, chiar foarte vag. Un lucru este cert: prima este mult mai lungă și diversă.


Îmi suflu în vârfurile degetelor, le mișc vioi și vă tastez aici provocarea:

care sunt realizările voastre de referință din anul 2021?


Începem noi și vă spunem că anul 2021, deși un an dificil, cu destul de multe provocări atipice, ne-a adus aceste lucruri bune:


  • Ne-am achiziționat utilaje noi („noi” doar pentru noutatea pe care au adus-o în carmangeria noastră, înțelegeți voi);

  • Am mărit portofoliul de produse cu primele trei SALAMURI marca „De la Bâlea” și un parizer țărănesc – toate foarte bine primite de voi și pentru aceasta ne-ați făcut să fim foarte mândri. Am adăugat între preparate și Jumările din Gușă de porc, Rulada Boierească, Toba din Ciolan, Sloiul de Oaie (un preparat special cu care ne mândrim foarte mult, realizat după o rețetă a ciobanilor din Valea Sebeșului), Carnea pentru Garniță (afumată la fum „rece” ca în gospodăriile țărănești din Muscel), Slăninuța Ardelenească;

  • Continuăm digitalizarea procesului de producție, comenzi, livrare, stocuri etc. (un proces muuuult dorit și așteptat, dar muuuuuult mai îndelungat decât ne-am fi putut aștepta vreodată și presărat cu nenumărate frustrări);

  • Am primit colegi noi în echipă la măcelăriile din Câmpulung Muscel și din Pitești, dar și la carmangerie și abator;

  • Am deschis un nou punct de lucru la Stâlpeni, pe DN 73, dar pe care l-am închis temporar acum câteva luni. Îl vom redeschide în martie 2022 și sperăm să avem și acolo cât mai mulți clienți mulțumiți;

  • Am lansat site-ul www.delabalea.ro


Probabil că mai sunt și altele, dar acum am enumerat ceea ce ni s-a părut cu adevărat de referință. Multe, puține, ceea ce am realizat noi în 2021 ne-a unit și mai mult ca echipă și ne-a arătat încă o dată că numai în echipă vom putea realiza lucruri importante și numai împreună ne bucurăm de fiecare zi petrecută la muncă, acolo unde avem colegi, prieteni, colaboratori și clienți. Contribuția fiecăruia, cu dăruire și interes, este picătura care face marea.


Nu vrem să zicem vorbe mari, dar noi credem cu tărie că anul care vine ne va aduce bucurie, împliniri și pace. Ceea ce vă dorim și vouă.


La mulți și fericiți ani! „Cele bune să se-adune, Cele rele să se spele!”


26 afișări

Postări recente

Afișează-le pe toate
bottom of page